Gro Larsson fra byrået Per Høj er utpekt til jurygeneral i årets utgave av INMA-arrangementet Gulltaggen. Gulltaggen blir i år arrangert for 23. gang og det er også plukket ut juryledere i fire kategorier.

- Gulltaggen skal inspirere til kreativ bruk av teknologi og digitale flater gjennom å hedre siste års arbeid, fra hele det kommersielle digitale økosystemet, som har utmerket seg gjennom nytenkning, kreativitet og godt håndverk, sier daglig leder Camilla Grund i INMA som står bak Gulltaggen.

Gro Larsson ser frem til å være øverste leder for juryarbeidet for 2020-utgaven. Hun tar over etter Maria Aas-Eng fra RED.

– Dette blir både gøy og spennende. Jeg gleder meg til å se det beste av det beste innen digital kommunikasjon og håper på å se mange nye deltagere i år. Med de nye fagkategoriene tror jeg det blir enda gjevere å vinne og det er grunn til å tro at det vil bli tett kamp mellom mange gode digitale løsninger, sier Larsson.

Jens Petter Aarhus fra Anorak er juryleder innen fagkategoriene reklame og kommunikasjon. Pia Tryland fra Chili Publications har juryansvaret innen kategorien content og influencere. Juryleder-rollen for design og utvikling innehas av Marita Viken fra Unfold, mens Thomas Johansen fra PHD har jurylederskapet innen media. Visegeneral for juryarbeidet er Anders Holm fra Morgenstern.

- Vi har en faglig sterk jury som vi er stolte over. Vi håper og tror at juryen skal jobbe med mange sterke arbeider i månedene fremover. Det er høy prestisje knyttet til våre kåringer, sier Grund i INMA som har gjort flere endringer i forbindelse med den kommende utgaven av Gulltaggen.

- Nytt av året er at vi deler alle kategoriene inn i fagdisipliner. Grunnen til dette er at vi ønsker å gjøre det mer gjevt å vinne og heve kvaliteten på juryeringen. Det vil si at det vil bli fagjuryer innen hvert område, og tydeligere hvilken bransje man konkurrer i, sier Grund.

Gulltaggen arrangeres 14. mai på Deichmann i Oslo.