I fjor sommer la markedsledelsen i Sparebank 1 SR-Bank ut et innlegg på Kampanje, hvor de skrev at Cannes Lions 2019 satte spikeren i kista for gammeldags reklametenkning. I artikkelen søkte de etter byråer som «våger å tenke stort, utfordre bransjenormer og som skaper ting som begeistrer og bryter støymuren av tradisjonelle kommersielle budskap».

Les også: - Cannes Lions 2019 satte spikeren i kisten for gammeldags reklametenkning

Etter mange henvendelser av store og kjente byrået inviterte banken til pitsj, og til slutt var det Heisholt Inc. som fikk tilliten.

- Måten Heisholt Inc. viste energi, forretningsforståelse og kompetanse både imponerte og inspirerte oss stort. Vi føler vi valgte fremtidens måte å drive et kreativt byrå på, sier leder for merkevare og markedsaktiviteter i Sparebank 1 SR-Bank, Sven-Erik Bergman.

Videre forteller Bergman at de ble «advart» om at Heisholt Inc. ikke var et byrå med en tradisjonell set up og en fast måte å jobbe på.

- Dette er noe vi virkelig kan skrive under på, de er mer som en kreativ forretningsrådgiver og mulighetsskaper, som hjelper oss i vår operative hverdag å tenke stort og utfordrende - både på tradisjonelle flater, og på flater vi ikke visste fantes, internt som eksternt. Vi søkte etter en kreativ samarbeidspartner som utfordrer bransjenormer og bryter støymuren, og vi fant det, sier Bergman.

– En enorm anerkjennelse
Kreativ leder og Heisholt Inc-gründer, Erik Heisholt, sier at «det å få tillitt av en stor aktør som SpareBank 1 SR-Bank» betyr mye.

- Det er en enorm anerkjennelse av vår måte å drive et kreativt selskap på, sier Heisholt.

Heisholt Inc. består kun av to ansatte uten faste team eller stab, mens arbeidsgrupper og team komponeres ifølge Heisholt «med en base i et bredt kontaktnettverk, både i Skandinavia og globalt».

- Vi bruker vår lange strategiske og kreative erfaring fra å jobbe med store merkevarer i inn- og utland til å jobbe raskt, involverende og effektivt, uten unødvendige møter og prosesser som setter andre ord og farger på det kunden allerede vet utmerket godt, forteller Heisholt.

Han forteller at de samarbeider med oppdragsgivers interne talenter og ressurser, samt utfordrer og fremmer kreative prosesser.

- Vi skaper nesten alltid ny energi, inspirasjon og løsninger hverken vi eller oppdragsgiver hadde kommet frem til hvis vi hadde jobbet tradisjonelt, fortsetter Heisholt.

På bilde øverst ser du fra venstre Sven-Erik Bergman, leder for merkevare og markedsaktiviteter i SR-Bank, Inger Beate Høiland, strategisk rådgiver SR-Bank, Randi Bjerke Øglænd, kreativ leder SR-Bank, Erik Heisholt, Christer Magnussen og Terese Aalborg, alle Heisholt Inc. Foto: Marcel Lelienhof.