Patric Ligner blir leder for Atyp sin satsing på digital transformasjon og får ansvar for utvikling av selskapets infrastruktur for kjøp, salg, produksjon og plassering av digitale og sosiale annonseløsninger og forretningsmodeller.

- Patric Ligner er en av landets fremste ressurser på dette området. Vi er utrolig glade for at han valgte å satse videre sammen med oss. Med bred bakgrunn innen både reklame og media og solid spisskompetanse på performance, har han de beste forutsetninger for å lede Norges nye hybridbyrå sin satsing på innovative, effektive og automatiserte kommunikasjonsløsninger, sier byråleder Hågen Pettersen.

Patric Ligner var sist gründer, partner og teknologisjef i det Publicis-eide selskapet New Work, men sluttet sammen med blant andre New Work-sjefen Christian Raae da Publicis slo sammen New Work med Kitchen. 

Les også: Publicis slår sammen New Work og Kitchen - byråleder Christian Raae sier opp

- Å få folk med bakgrunn fra reklamebyrå, mediebyrå, tech, design og strategi til å levere integrerte løsninger, på en kreativt spennende måte, er fremtidens differensiator, sier Ligner.

Han sier det integrerte miljøet har vært viktig for ham.

- Atyp er skrudd sammen for å kunne levere kreative løsninger til alle kanaler. Jeg ser frem til å få være med å påvirke hvordan dette skal gjøres for alle små og store Atyp-kunder fremover.

Etter flere år i et internasjonalt system, gleder Ligner seg nå til å jobbe i et helnorsk byrå med lokale eiere.

- De faglige utfordringene teller mest, men at Atyp er et norsk selskap der alle partnerne til daglig er i full sving i selskapet, har også vært et pluss, sier Ligner. 

Tidligere denne uken ble det kjent at Stian Giskeødegård forlot Atyp til fordel for nye oppgaver i Google.