Selskapet Netlife Dialog skifter navn til Bas kommunikasjon. Det skjer tre år etter at Bring Dialog gikk sammen med Netlife Research og dannet Netlife-gruppen med søsterselskapene Netlife Dialog og Netlife Design. 

- Design og Dialog blir ofte forvekslet med hverandre, så vi har et behov for å rendyrke hver vår profil og merkevare for å være mer tydelige i markedet, sier Arild Horsberg, sdaglig leder i Bas Kommunikasjon.

Med nytt navn kommer også ny visuell identitet og et nytt nettsted, og det spares ikke på noe når Horsberg røper målsettingen for det nye selskapet.

- Vi skal redde verden fra irrelevant kommunikasjon, sier Horsberg.

Selskapet, som før het Bring Dialog, gikk i 2017 sammen med Netlife Research og dannet Netlife-gruppen. Netlife Design og Netlife Dialog ble søsterselskaper.

At Bas Kommunikasjon nå får egen merkevare, har ingen betydning for søsterskapet og samarbeidet med Netlife Design, men det vil bidra til å tydeligere skille mellom de to selskapene i markedet. 

- Vi gjennomførte intervjuer med kundene våre i fjor, og fikk tilbakemelding på at det er vanskelig å skille mellom byråene i bransjen, fordi alle sier de leverer «alt». Vår spisskompetanse er CRM og personalisert kommunikasjon, noe vi ønsker å tydeliggjøre med Bas Kommunikasjon, sier Horsberg. 

Netlife Design beholder sitt navn.

- Navnet Netlife er sterkt forankret i historien og sjelen til alle oss som jobber her. Vi er glade for å beholde vår sterke identitet og merkevare, samtidig som vi skal fortsette å samarbeide med alle i Bas Kommunikasjon, sier Beth Stensen, daglig leder i Netlife Design.  

Bas Kommunikasjon vil fortsatt være en del av Netlife-gruppen.