Ulla Hennum Birkrem går til Morgenstern og blir ny prosjektleder. Hun kommer sist fra Willy Nikkers, og gjenforenes med gamle kolleger fra Try.

- Jeg har alltid fulgt ekstra godt med og heiet på tidligere kollegaer som har startet for seg selv. Nå gleder jeg meg til å bli kjent med hele laget til Morgenstern, og til å utvikle nye samarbeid og kunderelasjoner, sier Birkrem.

Birkrem sier det er et «høyt nivå både kreativt og strategisk» i Morgenstern.

- Det er dyktige og engasjerte mennesker, samt en tydelig retning inspirerer meg. Jeg har allerede gått ut av flere kundemøter med Morgenstern og kjent stolthet over det som har blitt levert og presentert. Det er veldig motiverende, sier Birkrem. 

Daglig leder i Morgenstern, Ole Hustad, er godt fornøyd med den nyeste signeringen til byrået.

- Ulla er en av bransjens aller dyktigste og mest erfarne prosjektledere. Med henne på plass kan jeg ikke skjønne annet enn at vi nå har Norges dyktigste prosjektlederrekke med Anita Nørsett Dahl, Mona Larsen og Ulla Birkrem, sier Hustad. 

Birkrem blir ansettelse nummer fire i Morgenstern denne vinteren. I tillegg til prosjektlederen har byrået ansatt ny filmprodusent i Martin Myhre, Tine Engebakken som administrasjonssjef og Jørgen Ødegaarden som designer.

- Vi vokser i takt med at flere kunder velger oss, sier Ole Hustad.