Godteriprodusenten Cloetta har signert en global mediebyråavtale med PHD. Mediebyrået får med det jobben med å håndtere noen av godterihyllas mest kjente merkevarer, deriblant Godt & Blandet, Läkerol og Ahlgrens Biler.

- Det er fantastisk å se at Cloettas markedsføringsenhet nå tar et ytterligere steg i vår strategi for å bygge synergier og skalafordeler med et mediebyrå i våre viktigste europeiske markeder, med formål om å investere mer effektivt i våre merkevarer og muliggjøre organisk vekst, sier Thomas Biesterfeldt, Chief Marketing Officer i Cloetta.

- Jeg er veldig glad for at vi med PHD nå har funnet riktig partner til å støtte oss i denne spennende reisen, fortsetter Biesterfeldt.

- Smarte valg av mediekanaler
Partnerskapet inkluderer samarbeid innen medieplanlegging, merkevarebygging og felles forretningsmål. 

- Gjennom dette strategiske, globale partnerskapet arbeider vi for å fremme vår strategi med mer samordnet medieplanlegging for alle markedene, transparente og kostnadseffektive mediekjøp samt hurtigere utrulling av best praksis innen ”One Cloettas” markedsføringsteam, sier Elena Degtyareva, Global Media and E-commerce Director for Cloetta.

Degtyareva sier hun gleder seg til å begynne samarbeidet med teamet hos PHD.

- PHD deler vår pasjon for effektiv reklame der tre viktige komponenter alltid skal være med: sterke merkevarer, kraften fra genuin kreativitet og smarte valg av mediekanaler, fortsetter Degtyareva.

- Stolte og glade
Administrerende direktør i  PHD Norge, Marie-Louise Alvær, sier hun gleder seg til partnerskapet. 

- Vi er veldig stolte og glade for å bli en del av Cloettas ambisiøse reise fremover. De har et progressivt og lidenskapelig team på plass og noen av kategoriens mest ikoniske merkevarer, som Läkerol, Godt & Blandet, Kick og Bridgeblanding, sier Alvær.

Svenske Cloetta ble grunnlagt i 1862 og produketene deres selges i over 50 land verden over. Samarbeidet med PHD Media begynte 1. januar 2020.