6.Sans kjøper 100 prosent av aksjene i eventselskapet Appetite for Production. Samtidig kjøper Erlend Syltevik og Thomas Nordheim-Harsheim i Appetite 10 prosent av 6.Sans-gruppen. I tillegg har administrerende direktør Lars Øberg kjøpt seg inn i 6.sans med en 10 prosent. 

Per Morten Bergh og Tron Mathisen, som etablerte eventbyrået 6.Sans i 2002, eier de restrerende 80 prosentene. 

– Appetite har markert seg som et av bransjens mest innovative miljøer med en egen evne til å skape unike opplevelser gjennom bruk av ny teknologi. Den kreativiteten og energien som Appetite har stått for blir nå en del av 6.Sans og jeg gleder meg enormt til å få dem ombord fra 1. februar, sier Lars Øberg, administrerende direktør for 6.Sans-gruppen.

Styreleder Per Morten Bergh forteller at de nå har ansatt ni nye medarbeidere så langt i år og at 2020 blir spennende. 

– Det er gått 17 år siden vi startet dette eventyret og vi ser frem til å få inn flere eiere som sammen med oss skal fortsette utviklingen av 6.Sans som landets beste og mest kreative opplevelsesbaserte byrå, sier Bergh.

Erlend Syltevik og Thomas Nordheim-Harsheim gleder seg til å bli en del av 6.Sans-gjengen.

– Vi opplever 6.Sans som et moderne og fremtidsrettet kommunikasjonshus med masse spennende folk og en superbra kultur. Det er som en bransjefest bare å komme inn på kontoret, sier de to.

Syltevik og Nordheim-Harsheim begge har lang erfaring fra eventbransjen. Syltevik har tidligere jobbet i Gyro, Playroom og Medvind før han startet opp Appetite i 2017. Nordheim-Harsheim har blant annet jobbet i Eventcompagniet, Inspiration, Medvind og med brand experience i Møllergruppen før han gikk inn som partner i Appetite i 2019.

6.Sans-gruppen har etter kjøpet av Appetite 27 ansatte og forventer en omsetning på rundt 110 millioner kroner i 2020. 

Inn i 6.Sans:

Erlend Syltevik (t.v) og Thomas N-Harsheim.