Try sikret seg to gull, tre sølv og én bronse i reklamekonkurransen Epica som nylig gikk av stabelen i Amsterdam. Prisene fikk de blant annet for sin Rema 1000-oppfølger «Tredemølla», som gikk til topps i humorkategorien.

Nå er det klart at denne gevinsten gjør det norske byrået til Best Independent Agency i konkurransen. Dette er en utmerkelse Try også fikk i 2016 og 2018.

- Dette er helt fantastisk. Epica er en av de største reklamekonkurransene i verden i dag, med bidrag fra alle de store byråene. Det er også veldig kult at alle de jobbene vi vinner med, har gjort en strålende jobb for annonsørene. For uansett hvor morsomt det er med slike konkurranser, vi er veldig klar over hva som er viktigst i hverdagen: Å lage verdens beste reklame for kundene våre, sier Lars Joachim Grimstad, kreativ leder i Try.

McCann New York ble årets byrå i Epica, mens McCann Worldwide ble kåret til årets nettverk.

Les mer: Try og Rema 1000 gjentar suksessen - er best på humor i Epica

Les mer: Gull til Trigger i Epica - også Try, Morgenstern og Pol sikrer seg priser

Les mer: Try og Morgenstern løper inn til gull i Epica

Epica er en kreativ pris som skiller seg fra andre priser ved at juryen  utelukkende består av journalister som til daglig dekker reklame og markedsføring. Kampanje har tidligere vært representert i juryen, men har ikke vært med i årets juryering.