Anorak har laget en ny reklamekampanje for Get som kan ha stor gjenkjennelsesfaktor hos tenåringsforeldre. Der oppfordrer de nordmenn til å samles i sofaen litt oftere.

- Vi ser på mer og mer innhold på hver våre skjermer, men undersøkelser vi har gjort, viser at både store og små ønsker å tilbringe mer tid sammen. Med den nye Get Boxen får man større utvalg og flere muligheter enn noen gang – noe vi håper vil føre til at flere kryper sammen i sofaen, sier Sanna Emtinger, markedssjef i Get.

I filmen som ruller og går i disse dager, har Get og Anorak satt dette helt på spissen.

- Det kjentes ut som et tema som det var fint å pirke litt borti. Man har jo alltid trukket seg tilbake på rommet for å høre på musikk, gjøre lekser eller bare være for seg selv, men etter at soverommene til tenåringsbarn har fått teknologien til NASA, kan det fort gå lenger mellom hver gang man ser hverandre. Vi håper mange foreldre og «OK-boomere» kan kjenne seg igjen, sier Jens Petter Aarhus, kreativ leder i Anorak.

Filmene er regissert av Marius Holst fra Fantefilm, som nylig også vant gull i Gullbranson for Amnesty International og samme byrå.