Kolonial.no sier f***k tidsklemma i en ny kampanje signert reklamebyrået Anorak. De har funnet ut at kundene deres sparer over 61 timer i året på å droppe butikken.

- De fleste har kanskje fått med seg at vi leverer alt av dagligvarer hjem på døra, men det få kanskje tenker på er at vi faktisk leverer tid også. Mer tid og mindre mas. Faktisk viser en undersøkelse at kundene våre sparer over 61 timer i året på å ikke gå i butikken, sier markedssjef i Kolonial.no, Mari Hoftun.

I filmene som rulles ut i disse dager illustreres dette med tidsklemma som småbarnsforeldre befinner seg i, der tiden er en knapp og stadig minkende ressurs.

- Man har jo den tiden man har. Og når foreldrelivet begynner er det merkelig hvordan man blir mindre opptatt av hva klokken er, og mer opptatt av hvor mye tid man har igjen før det er noe man må rekke, sier kreativ leder i Anorak, Jens-Petter Aarhus som står bak kampanjen sammen med makkeren Hallvard Fjeldbraaten.

Filmene er regissert av Henrik Sander med produsenten Hugo Hagemann Føsker fra Fantefilm.