Reisearrangøren Ving har laget en kampanje for reiselystne single i anledning Singles' Day, en salgsdag viet til feire single. Ving forteller at markedsføring av reiser ofte retter seg mot flere reisende og at de med denne kampanjen ønsker å rette fokus på nordmenn som reiser alene.

Thea Bergerud, ansvarlig for sosiale medier i Ving, forteller at mange av deres gjester reiser alene.

- Med denne filmen ønsker vi å løfte reiselysten til alle som liker å reise på egenhånd, og vi ville gjøre det med glimt i øyet. Det er verken ensomt eller kjedelig å være alene på tur, sier Bergerud.

Ving går også på lufta med rabatter på utvalgte reiser i forbindelse med Singles' Day.

- Mange liker å reise alene
11. november er datoen til Singles' Day fordi 11/11 inneholder mange ett-tall som skal symbolisere en som er alene.

Informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff, mener det å reise alene har noe med innstilling å gjøre.

- Det er mange som liker å reise alene selv om de ikke er single, så jeg tenker at dette er et tilbud til både single og ikke single, sier Røhr-Staff til Kampanje.

- Er det noen spesifikke destinasjoner som anbefales for Singles' Day?

- Det kommer litt an på hva man ønsker å oppleve, være i en storby eller ligge under palme med en bok, der er behovene litt ulike, sier informasjonssjefen og legger til at de har tips til reisemål, deriblant Gran Canaria, Reykjavik, Split og Dublin. 

Utviklet internt i Ving
Her kan du se en av reklamene, som skal parodiere Youtube-kontoen #followmeto, hvor par filmer seg selv på eksotiske ferier.

Konseptet er utviklet internt i Ving og Omanovic Production er produksjonsselskapet bak kampanjen. Filmene er spilt inn på Gran Canaria.

Les også: Stordalen freder Ving-merkevaren: - En Ferrari i reiselivsbransjen