Årets Epica-konkurranse nærmer seg slutten i Amsterdam. Nå gjenstår bare selve prisutdelingen og offentliggjøringen av årets Grand Prix-vinnere. 

Den siste kategorien som var oppe til juryering i den europeiske reklamekonkurransen er «Humour in advertising», og det er Try som har fått juryen til å le høyest. Deres reklamefilm for Rema 1000 er den eneste gullvinneren i denne kategorien.

«Tredemølla», som filmen er kalt, har tidligere vunnet gull i kategorien Retail Services. 

- Det er jo alltid skummelt å lage en oppfølger, men samtidig var vi ganske sikre på at ideen stod ganske godt på egne ben. Og responsen blant folk flest her hjemme har vært helt enorm, helt på linje med den første filmen, sa kreativ leder og tekstforfatter Øystein Halvorsen i Try til Kampanje i går.

Dette er andre gang dette konseptet henter gull i humor-kategorien i Epica. I fjor var det den første filmen i serien, «Smarthus», som gikk helt til topps.

Totalt står Try igjen med to gull, tre sølv og én bronse før Grand Prix-vinnerne er kåret. Morgenstern har ett gull og tre bronser. Trigger har ett gull, og Pol har to bronser.

Les mer: Gull til Trigger i Epica - også Try, Morgenstern og Pol sikrer seg priser

Les mer: Try og Morgenstern løper inn til gull i Epica