Mange husker kanskje reklamefilmen for Nidar Julemarsipan med låten «Driving Home for Christmas» fra 2001. Nå lanserer Orkla en helt ny reklamefilm for produktet de fleste av oss kun kjøper én gang i året. Denne gangen har de valgt å gå for en mer følelsesladet film.

- Med denne filmen ønsker vi å bygge på de gode følelsene og betydningen av viktige tradisjoner. De fleste av oss kjenner oss igjen i de faste tradisjonene rundt julen; vi pynter juletre og spiser den samme gode maten. Men julen er også veldig personlig, og de fleste familier har sine egne små utradisjonelle tradisjoner som har kommet til med årene, sier produktsjef Marie Kristin Mauseth i Orkla Confectionery & Snacks.

- Budskapet vi ønsker å formidle er at disse øyeblikkene er verdt å ta vare på, noe som også går igjen i Nidar Julemarsipan sin egen payoff «Tradisjonen tro», fortsetter Mauseth.

Filmen er utviklet av Pol og det kreative teamet Thea Emanuelsen og Anders Arnoldsen Holm. Animasjonene er laget av Gimpville med Alf Løvvold på regi. OMD har vært mediebyrå og Verdens Sterkeste Mann har hatt ansvaret for musikk og lyd.