Mediebyrå-veteranen og mediedirektør Jarle Thalberg i GroupM inntar rollen som juryleder i Big Screen Awards som går av stabelen på Vika Kino i Oslo 30. januar. Denne prisutdelingen arrangeres av landets to store aktører for distribusjon av kinoreklame: Capa og Media Direct Norge.

- Jeg gleder meg til å lede juryen som skal finne vinnerne i vår sterkeste mediekanal. Kino er en fantastisk arena for reklame med unike lyd- og bildemuligheter. Dette er en arena hvor publikum liker og forventer reklame som gjør at det er unike muligheter for påvirkning, sier juryleder Thalberg.

- Jeg var også i juryen i fjor og det var inspirerende å se hvordan enkelte klarer å bruke kinolerretet og kinosalen som en fantastisk arena til å kommunisere med kundene på, fortsetter han.

Med seg blant jurymedlemmene har han blant andre den ferske «Skal vi danse»-vinneren Aleksander Hetland fra reklamebyrået Nord DDB. Juryen består i tillegg av kreatør Ester Hjellum fra Try, Innovation Strategist Simen Kjær fra Vizeum, senior prosjektleder Gry Birgitte Bækkelund fra Per Høj, Head og Audio Visual Marianne Massaiu fra Mediacom, Managing Director Jon A. Nævestad fra Starcom, Client Director Camilla Marstrander fra Carat, salgsdirektør Vegard Kvalvaag fra Capa og markedssjef Christer Solberg fra Media Direct Norge.

De skal finne vinnere i de fem kategoriene Beste Film Riks, Beste Film Lokal, Årets Nykommer, Beste Kreative Bruk av Kino og Kinopublikummets Favoritt. I tillegg vil årets Young Lions Film bli kåret. 

- Vi gleder oss veldig til Big Screen Awards nummer to i rekken. Vi har en knallsterk jury, sier salgsdirektør Vegard Kvalvaag i Capa.

- Jeg synes vi har satt sammen en sterk og mangfoldig jury. Dette skal bli svært spennende, sier Christer Solberg, markedssjef hos Media Direct Norge.