Den samfunnengasjerte verdensmesteren Birgit Skarstein stiller nå i en fersk kampanje i samarbeid med treningskjeden Evo. Paralympics-utøveren som er regjerende verdensmester og verdensrekordholder i roing ble i sommer hyllet for et oppgjør mot kroppspress.

Nå ønsker Skarstein å sette den normalise brukskroppen i fokus.

- Målet med denne kampanjen er å fremme og normalisere brukskroppen. Med det mener vi den kroppen som fungerer til det vi har lyst til å bruke den til. Vi ønsker å bevisstgjøre flere om dette, og hjelpe folk med å se til de sunne kroppsidealene der ute, sier Skarstein.

Et tydelig standpunkt
Skarstein samarbeider med treningsskjeden Evo på kampanjen som har fått navnet «Ingen fasit». Evo forteller i en pressemelding at de i vår startet sitt arbeid mot kroppspress, blant annet gjennom å innføre nye retningslinjer knyttet til bekledning og sosiale medier for alle sine 160 personlige trenere.

Morten Hellevang, administrerende direktør i Evo, er stolt over å ha med Skarstein på kampanjen. 

- Evo har valgt å ta et tydelig standpunkt mot kroppspress, fordi vi mener at treningsbransjen spiller en medvirkende rolle i det økende kroppspresset i samfunnet. Vi er veldig stolt over at Birgit Skarstein ønsker å samarbeide med oss for å nå ut til flest mulig med dette viktige budskapet, sier Hellevang. 

Her kan du se kampanjevideoen. Saken fortsetter etter filmen.

Første Teige Goodchild-kampanje
«Ingen fasit» er den første kampanjen til det nyoppstartede byrået Teige Goodchild, startet opp av Henrik Juel Teige og Rebecca Goodchild.

- Det er kult å være i gang, spesielt med en jobb som dette. Her har vi en kunde som utfordrer og tenker nytt på den ene siden, og en samfunnsengasjert profil med enorm karisma på den andre. Koblingen mellom de to rundt et viktig tema som begge brenner for, har vært veldig vellykket. Det blir spennende å se hvordan dette treffer, sier Goodchild, daglig leder i byrået, til Kampanje.

Les også: Rebecca Goodchild og Henrik Juel Teige starter nytt byrå

 

Spente:

Rebecca Goodchild og Henrik Juel Teige syntes det blir spennende å se hvordan deres første kampanje slår an. Foto: Teige Goodchild.