Vy Communication tar togselskapet Vy til retten etter navnebyttet fra NSB. Det skriver Dagens Næringsliv

- Vy som vi representerer føler at de har kommet i en vanskelig situasjon når den store virksomheten har skiftet navn til det samme som dem. Det gjør det krevende for min klient å drive under samme navn som tidligere, sier advokat Christian Henrik Prahl Reusch i advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig til DN.

Pressesjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy vil ikke kommentere saken overfor avisen.

Vy Communicattion mindre reklamebyrå i Oslo som spesialiserer seg på å markedsføre eiendomsselskaper. Selskapet ble stiftet i 1994 og er opprinnelig fra Ålesund. De har jobbet med kunder som Ferd, Obos, Privatmegleren og Snøhetta. 

Sistnevnte står for øvrig bak NSBs omdiskuterte navnebytte.

Les mer: Snøhetta var kunde hos reklamebyrået Vy – serverte samme navn til NSB