I en melding fra reklamebyrået Pol kommer det frem at byrået nå vil tilby nye tjenester innenfor ekspressenheten Pol På.

- Pol På har vært ettertraktet fra dag én og viser at det var en riktig beslutning å satse på en mer lettbent produksjonsenhet på huset som kan verdiøke vårt øvrige tilbud til kundene. I tillegg har etterspørselen etter Pols tjenester økt på flere fronter. Vi har derfor fått inn flere flinke folk med ny og spennende kompetanse, sier Kjetil Botten-Skogly, daglig leder i Pol.

Med Pol På ønsker Botten-Skogly å gå inn i markedet for produksjoner som «krever raske prosesser og en lettere rigg» enn ved større produksjoner og kampanjer. Han sier Pol På leverte sin første produksjon i september.  I tillegg styrker byrået seg med fem nye hoder.

- Vi har styrket oss med ny prosjektleder, kreatør, innholdsrådgiver, plannner og designer. Alle med komplementære ferdigheter til det vi allerede har i Pol, sier Botten Skogly.

De nye Pol-folkene er innholdsrådgiver Helene Svabø som kommer fra Trigger Oslo. Hun har tidligere vært hos Google Norge, Group M Stockholm og SOS- barnebyer og har i tillegg til jobben i Pol, podcasten og boken «Femihelse» sammen med eks-makker fra Trigger, Sigrun Stenseth. Prosjektleder Silje Linge kommer fra stillingen som prosjektleder i Nord DDB hvor hun tilbrakt de siste åtte årene. Der arbeidet hun hovedsakelig med McDonalds, men også andre kunder som Bergen Tidende og Fresh Fitness.

I tillegg henter Pol også inn svenske Simon Karlsson fra Oslo Company, kreatør Anette Bellika Finnanger, på utlån fra Try,og illustratør og designer Thomas Eklo Skaara.