Kommunikasjonsbyrået Dinamo har kjøpt samtlige aksjer i Dice Digital AS. Dice Digital og Dinamos digitale enhet vil fusjoneres og gi Dinamo en tydeligere digital posisjon fremover, skriver selskapet.

Administrende direktør i Dinamo, Hølje Tefre, sier de kjøper Dice for å styrke satsingen på digitale kommunikasjons- og tjenesteløsninger.

- Grunnen til at vi gjør dette er at vi opplever bra vekst om dagen og kommer til å gjøre et godt år. I tillegg opplever vi sterk vekst av digitale leveranser og trenger flere folk og mer kompetanse. Fremover ser vi også for oss at oppkjøp av mindre spesialistmiljøer innenfor kommunikasjon og markedsføring er en bra måte å vokse på, sier Tefre til Kampanje.

Utgangspunkt for vellykket ekteskap
Daglig leder i Dice Digital, Bjørn Tore Stig, forteller at selskapet har vært kontaktet av flere interessenter som har ønsket å se på alt fra oppkjøp til samarbeidsformer.

- Da vi begynte samtalene med Dinamo tidlig i høst ble vi umiddelbart entusiastiske. Vi kan bidra med kompetanse og kapasitet på et viktig område som både våre egne og Dinamos kunder etterspør, noe som er viktig for et lite selskap når vi nå blir kjøpt opp. Samtidig har Dinamo et fantastisk design- og kommunikasjonsprodukt som våre kunder vil nyte godt av fremover. Kort sagt et veldig godt utgangspunkt for et vellykket ekteskap, sier Stig.

Dice Digital ble etablert i 2006 og har siden oppstarten vært drevet og utviklet som et rendyrket digitalbyrå.

- Hvor mye har dere betalt for Dice?

- Vi har blitt enige om ikke å gå ut med prisen i kroner og øre, men dagens eiere av Dice blir aksjonærer i Polhøgda, som eier Dinamo. Dice fusjoneres med Dinamo også blir aksjonærene i Dice eiere sammen med de andre eierne i Polhøgda, sier Tefre.

Fornøyd digital leder 
Digitalavdelingen vil ble ledet av Marius Gratte, som har hatt denne rollen i Dinamo frem til i dag. Han er veldig fornøyd med at Diamo fremover vil kunne levere et langt større spenn av tjenester.

- Gjennom oppkjøpet av Dice vil vi fremover kunne betjene våre felles kunder med alt fra enkle og kostnadseffektive løsninger til store og komplekse integrerte systemer og løsninger, sier Gratte.

Oppkjøpet av Dice, som telte åtte ansatte, betyr at Dinamo vil bestå av totalt 60 personer fremover. Selskapet sier de vil omsette for 80-85 millioner kroner i 2019.