Hanan Jahr og Kristina Skogen er nye rådgivere i Try Reklamebyrå. Administrerende direktør Kjetil Try er svært tilfreds med å signere de to nye konsulentene.

- Vi har vært på utkikk etter nye konsulenter en stund. Det er mye som skal stemme, og derfor tok vi oss tid og stilte inn finsiktet. Heldigvis traff vi blink. Med Hanan fra VG blir ikke dagen i Try den samme uten. Og at Kristina ikke ble konsulent tidligere skyldes at vi så ikke Skogen for bare trær, sier Kjetil Try lurt om ansettelsen.

Hanan Jahr har lang erfaring fra markedsføring i selskaper som Ringnes, Tine og Norwegian. Hun hentes fra VG hvor hun har jobbet som markedsdirektør i de siste to årene.

- I VG jobbet jeg løpende med flere plattformer. En viktig erfaring derifra er at alt starter med kundens behov og budskap. Det er disse som dikterer et optimalt kommunikasjonsløp, aldri plattformen eller kanalen. Try-huset rommer Norges dyktigste fagspesialister innen alle kommunikasjonssjangre. Det passer meg ypperlig, da jeg trives best med å jobbe på tvers av flater, sier Jahr.

Kristina Skogen har de siste årene jobbet som prosjektleder i Try Reklamebyrå, blant annet med ansvar for DNB. Forut for det har hun lang erfaring som produsent i flere produksjonsbyråer og internasjonal byråerfaring.

- I hele Try-huset jobbes det i skjæringspunktet mellom strategi, kreativitet og teknologi. Jeg mener at evnen til å dyrke kreativiteten i alle miljøer, jobbe strategisk med kundene og å pushe grensene for hvordan utvikle ny teknologi i god kommunikasjon, er den viktigste grunnen til at Try er kåret som «Årets reklamebyrå» i Byråprofil 16 år på rad, sier Skogen.

TRY-huset teller nå til sammen 170 medarbeidere.