Omnicom Media Group og toppsjef, Espen Klepper, styrker laget innenfor tech og e-handel og henter inn Charlotte Gretter og Ina Iversen.

- På bakgrunn av at Amazon er i ferd med å etablere seg i Norden og fordi vi har mange kunder som fokuserer på e-handel, er jeg svært fornøyd med å ha fått på plass Iversen til å lede og utvikle oss videre innenfor dette fagfeltet. Når det gjelder markedsføringsteknologi opplever vi at annonsørene i økende grad etterspør kompetanse og rådgivning slik at de best mulig kan kommunisere effektivt på tvers av den digitale kundereisen. Med Charlotte Gretter på laget og spesialistene i vårt analysemiljø Annalect er vi svært godt rustet til å ta en enda større rolle innenfor dette området, sier Espen Klepper.

Grette kommer fra Telenor Group hvor hun var leder for globale partnerskap og avtaler med markedsføringsteknologi og annonseteknologi-leverandører på tvers av konsernet. Før det var hun markedssjef for Telenor Digital med ansvar for Norden, Sentral-Europa og Asia.

- Jeg er svært glad for å bli en del av selskapet, og gleder meg masse til å utfordre OMGs kunder når de skal tenke nytt og utvikle mer datadrevne teknologiske strategier for å nå sine forretningsmål, sier Gretter.

Ina Iversen kommer sist fra stillingen som global strategidirektør i Omnicom Media Group i Storbritannia.

- Det er ingen tvil om at Omnicom Media Group i Norge har en meget høy stjerne i Omnicom ute i verden, og at den positive utviklingen over tid har blitt godt lagt merke til. Derfor synes jeg det er utrolig spennende å få muligheten til å fortsette innenfor Omnicom sfæren og bidra med min internasjonale erfaring og kompetanse, sier Iversen.

Omnicom-sjefen Espen Klepper sier mediebyrågruppen også har inngått et strategisk partnerskap med Agillic som er spesialister på omnikanalsmarkedsføring.

- Dette samarbeidet gir oss helt unike muligheter til å levere end-to-end marketing automation- løsninger som igjen sikrer at våre kunder kan gjennomføre sømløse, skreddersydde og integrerte kampanjer i flere kanaler, sier Klepper.