Det digitale markedsføringsbyrået Synlighet, med sine avdelinger i Bergen, Oslo og Trondheim, har fått ny byråleder på Oslo-kontoret. Synlighets Oslo-avdeling teller 20 personer og fra og med august vil disse bli ledet av Øystein Svendsen Opperud.

Opperud er i tillegg leder for søkemotoroptimalisering i Synlighet, en stilling han vil fylle også fremover. Det er med høye forventninger han tar utfordringen med å videreutvikle Synlighet avdeling Oslo.

- Det er en ære å få overta roret i Oslo. Det er ikke bare drømmejobben, men også en utrolig spennende oppgave å videreføre og akselerere den veksten som Synlighet opplever. Min ambisjon er at Synlighet skal bli det beste byrået og fagmiljøet å jobbe i. Det gleder jeg meg til å ta fatt på, sier Opperud.

Stillingen som byråleder i Oslo ble ledig etter at Lars Johanson, som har vært i Synlighet siden 201 og byråleder i Oslo de siste fem årene, trer inn i den nyopprettede rollen som Customer Success Officer. Han vil ha overordnet ansvar for alle kunders suksess ved Synlighet sine avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim og Malmø.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på den nye rollen. Vi ser at tett relasjon og samarbeid med kundene gir mer innovasjon og knallgode resultater. Mer av dette! Kort fortalt skal vi fokusere enda mer på å forstå kundens business og sørge for at de vinner konkurransen i sine markeder, sier Lars Johanson.

Synlighet kan se tilbake på et sterkt 2018 som Kampanje tidligere har omtalt. I sitt femtende år oppnådde selskapet en topplinjevekst på hele 42 prosent, opp 38,5 millioner kroner, til nesten 130 millioner kroner.

- Det er god stemning i selskapet om dagen. Vi har 11 nyansatte som samles for innrykksuke i Bergen g der er det en fin blanding av bransjeseniorer og raske folk rett fra skolebenken. Vi er ydmyke for den tilliten vi opplever fra kundesiden og skal ivareta denne så godt vi bare kan, sier administrerende direktør, Arnulf Røkke.

Her ser du tallene til Synlighet for 2018. Alle tall i MNOK. 

Synlighet 2018 2017 Endring i prosent
Omsetning 129,9 91,4 + 42
Driftsresultat 2,1 2,6 - 19
Resultat før skatt 2,1 2,7 - 22