Kondomeriet og reklamebyrået Pol hanker inn sølvfisken for juni med filmen «Bli med på feiringen!», hvor Kondomeriet har markert sitt 30-årsjubileum med en ny reklamekampanje. 

Les også: Slik feirer Kondomeriet 30 år

- Denne filmen har begeistret oss i hele 2019, og den har vært på shortlist mange ganger. Nå var det på tide at den vant! Strålende håndverk, både på art direction og regi, skriver juryen i sin begrunnelse.

Den mye omtalte filmen og «Foodporn»-kampanjen har også hanket inn internasjonale priser i løpet av året. Pol ble blant annet den eneste norske gullvinneren under New York Festival, hvor Kondomeriet-filmen tok seieren i kategorien Film Craft

Les også: Gull til Kondomeriet: - Foodporn er jo en kampanje vi er veldig stolte av

Det er art director Thea Emanuelsen og tekstforfatter Anders Holm fra Pol som står for idé og konsept, mens produksjonsselskapet Flambert og regissør Henrik Henriksen står bak filmen.

I likhet med Kondomeriets sommer-kampanje fra i fjor, som tok utgangspunkt i naturbilder, tar reklamebyrået i bruk helt uskyldige virkemidler for å pensle tankene inn på sex. Denne gangen er det matvarer som leverer Kondomeriets budskap. 

- I tillegg er den elegant nok til at du kan se den med svigers uten å måtte skifte kanal eller forlate rommet, og smart nok til at den går over hodet på ungene dine. Det er jammen godt gjort, skriver juryen videre i sin begrunnelse. 

Se filmen her: