Snapchat har lansert det nye reklameformatet Commercials. Og Kampanje kan fortelle at de tre første annonsørene som tester ut formatet, er Seat, Rema 1000 og Obos. Se alle tre filmene nederst i denne saken.

Det nye formatet består av seks sekunders reklamefilmer som man ikke kan hoppe over, og disse skal vises i forbindelse med Snapchat Shows.

- Vårt mål er å jobbe tett med annonsører for å forstå deres behov og tilby produkter som reflekterer dette. Siden vi lanserte det vertikale videoformatet, har vi fått tilbakemeldinger om at en løsning uten mulighet for å skippe ville være attraktivt for annonsørene. Det gleder oss å se at flere og flere annonsører viser interesse for formatet, og vi er sikre på at dette blir godt mottatt i markedet, sier Senior Sales Executive i Snapchat Norge, Steffen Rabben, til Kampanje.

Hos Seat ønsker eCommerce Manager Sanna Grønli Andersen i alle fall formatet velkommen.

- I Seat er vi opptatt av å prøve nye digitale plattformer og spesielt arenaer hvor vi kan utfolde oss med kreative uttak. I tillegg er det viktig med levende bilder, slik at vi får vist frem bilene våre på best mulig måte. Når vi i tillegg kan henvende oss direkte til vår målgruppe, den yngre bilkjøperen, var det ingen tvil om at vi ønsket å være blant de første til å prøve dette, sier Andersen.

Se de tre reklamefilmene her: