Etter nesten syv år i Hyper går Frank Nystuen inn som konseptdirektør eller Concept Director og leder for kreatørene i Nord DDB. 

Han har tidligere jobbet i blant annet Uncle Grey, Leo Burnett, JBR McCann og DDB.

- Årene i Hyper har vært veldig bra. Jeg har fått jobbe med annerledes, tenkende kunder og vært med på å løfte byrået fra et produksjonsmiljø til et av landets mestvinnende digitale byråer. Det har vært moro og veldig lærerikt, men når Eddie ringte var jeg ikke vanskelig å be. Nord DDB er et helt annet byrå enn det jeg forlot for åtte år siden. Dagens byrå ser fremover, ikke bakover. De ønsker å være en kreativ drivkraft, er rigget for fremtiden og fått en sjef som er faglig sterk og tydelig på hvor han vil ta byrået. Det at vi også er endel av et større nordisk byrå gir oss noen spennende kreative muligheter, forteller Nystuen.

Byråleder Eddie D'Sa i Nord DDB er svært fornøyd med å få Nystuen inn i Nord DDB.

- Vi fant tonen umiddelbart og han kommer til å være en nøkkelperson i byrået vi nå bygger. Frank Nystuen er en meget erfaren og strategisk tekstforfatter med en imponerende liste av vinnerjobber fra alle ulike typer konkurranser. Han er opptatt av å skape en sterk lagånd, et godt miljø for kreativitet og er ikke redd for å gå nye veier for løse et problem. Det passer perfekt med vår visjon om å «break brands into culture» og gjøre kundene våre berømte, sier D'Sa.

D’Sa sier Nystuen har oppnådd mye i løpet av sin karriere.

- Frank Nystuen er en ganske beskjeden fyr, til tross for alt han har oppnådd. Så han vil sikkert ikke like at jeg nevner at han også har blitt kåret til beste kreatør i hele Grey EMEA, av andre kreatører i Grey. Det viser at han også er høyt respektert av sine kollegaer, sier er D’Sa.