Det ble Komplett som til slutt sikret seg vinnerloddet på vei mot Gullfisken neste år - når annonsøren og byrået vant Sølvfisken for april. Dette er første reklamefilm som Anorak lager for Komplett, etter å ha blitt valgt som byråforbindelse denne våren.

Les også: Komplett vil skape gamer-sympati i ny reklamekampanje

Til Kampanje uttalte brand & content marketing manager Trude Nilsen i Komplett.no at målet med kampanjen var å skape sympati med gameren og vise at Komplett er på deres lag.

- Ved å vise hvor dramatisk det kan føles å bli røsket vekk fra tv-en eller PC-skjermen, håper vi at foreldre og kjærester i større grad kan forstå og respektere spilletiden, og at gamerne føler at Komplett er på deres side, uttalte Nilsen til Kampanje i apri

I juryens begrunnelse for Sølvfisk i april heter det:

«Beklager det åpenbare ordspillet, men Anorak sin film for Komplett.no er en sann komplett vinner av Sølvfisken i april. Filmen er underholdende, med en sterk produksjonskvalitet, regi og klassisk dramaturgi. Karakterene er en miks av stereotyper fra western og gutterommet. Og grepet med å trekke «mor» inn i handlingen er uventet og fint. I tillegg «lander» filmen perfekt i budskapet. Innsikten er tatt godt ut. Det er befriende med et budskap og annonsør på lag med gamerene, som tar en «alvorsprat» med foreldrene. Game on, Anorak.»

Det er Bacon som er produksjonsbyrå på filmen, med Jakob Marky som regissør. 

Se filmen her: