Sollin Sæle og Per Berge Moe fra Westerdals fikk som de eneste norske studentene pris i reklamekonkurransen The Young Ones i helgen. Dette er studentkategorien i den prestisjetunge reklamekonkurransen The One Show, og prisen ble delt ut i New York.

- Vi rakk ikke å delta i de norske konkurransene i år, så dette var ekstra stas, sier Per Berge Moe.

De vant passende nok for en kreativ løsning på en brief fra The New York Times, som handlet om å hjelpe unge amerikanere om å skill meningsspråk og faktaspråk i nyhetsbildet.

- For å treffe underholdningsstyrte amerikanere valgte vi å tre inn i den delen av målgruppens univers der nyhetsspråk og meningsspråk blandes aller verst - i sangtekstene til vår tids største hip-hop- og trapartister.

Det fikk de en bronse for i underkategorien Digital/Online. 

- Etter å ha møtt andre studenter i vårt kull fra resten av verden ser vi hvor hard konkurranse vi har, men også hvor mulig det er å bli skikkelig gode om vi jobber for det. Vi gleder oss til One Show neste år!

Se casefilmen her: