Det ferske reklamebyrået Tante Randi, som ble stiftet i november 2017 av tidligere Llowbank-gründer, Tore Woll, kan se tilbake på et solid første driftsår. Omsetningen havnet på 14 millioner kroner i 2018, og resultatet endte på omlag 400.000 i pluss, viser de ferske regnskapstallene. 

Veksten har fortsatt inn i 2019 - byrået omsatte for fire millioner i løpet av årets to første måneder – og nå gir Woll & co ytterligere gass ved å hente John E. Njoki og Kim Follesøy-Thuen fra Heisholt Inc. som nytt, kreativt team.

- Teamet kom inn i et byrå i sterk vekst og med stor oppdragsmengde, og fikk fra første dag i oppdrag å løse en film for No Isolation, en kunde som har vært med Tante Randi siden starten. Vi er på alle mulige måter et kreativt miljø som setter kultur, kjemi og medmenneskelighet høyt, og det er fantastisk å se at de to nye «tantene» umiddelbart har fått kundenes tillit, sier Tore Woll. 

Her kan du se reklamefilmen det nye reklameteamet har jobbet frem for oppstartsbedriften No Isolation. Selskapet jobber for å redusere ufrivillig ensomhet og sosial isolasjon gjennom å utvikle kommunikasjonsløsninger som hjelper de som er rammet.

 

Njoki og Follesøy-Thuen jobber nå hovedsakelig på kundene Lendo og No Isolation. For sistnevnte har teamet løst en film for både den nasjonale- og internasjonale lanseringen av kommunikasjonsverktøyet Komp. 

John E. Njoki er utdannet digital kreatør ved Hyper Island og Berghs i Stockholm. Han har tidligere jobbet for JWT i Paris, og deretter CP+B i København, før han kom hjem til Oslo for to år siden.

Kim Follesøy-Thuen har en fortid hos Grey i London, før han tok turen til Geelmuyden Kiese, som en av selskapets første kreatørene.

- Vi er utrolig heldige som har fått John og Kim som medtanter. Vi har skrudd til produktet vårt, funnet ut hvem vi er, og i 2019 skal vi vokse ytterligere. Da må vi bli flere tanter, det blir mer vannbakkels og waleskringle av sånt, sier Woll.