Det nærmer seg kommunevalg med stormskritt, og Sosialistisk Venstreparti (SV) er blant partiene som er i full gang med forberedelsene. Første skritt på veien for partiet er at de har valgt et nytt reklamebyrå, og har altså inngått avtale med Brunch.

Hos SV opplyser valgkampleder Kristian Fjellanger at partiet tidligere har hatt avtale med Anorak.

- Vi har hatt et godt samarbeid med Anorak siden 2008, fra den gangen de var et mye mindre byrå, frem til og med valgkampen 2017. Etter forrige valgkamp tok vi en runde og har landet på Bruch, sier Fjellanger.

Han understreker at det ikke betyr at Anorak ikke fikk fornyet tillit.

- Vi har ikke vært misfornøyde, men nå ble det sånn, sier han. 

De har selvsagt allerede planlagt en god del når det gjelder årets valgkamp, og Brunch er i full gang med sin del av arbeidet, forteller Fjellanger.

- Vi kommer til å kjøre en større kampanje i sosiale medier, som starter rundt tiden det åpnes for forhåndsstemming rett over sommeren. Her er produksjonen i gang, sier han til Kampanje.

Det er filmregissør Kari Anne Moe - som blant annet står bak filmen «Til ungdommen» fra 2012 - som har ansvar for filming på den nye kampanjen som har fått navnet «For de mange, ikke for de få». Moe er også tidligere leder av Sosialistisk Ungdom.

- Gøy å jobbe med politikk:

- For oss som er et relativt lite byrå er det ekstra gøy å jobbe med stor politikk. Vi er veldig stolte av at SV har valgt oss som samarbeidspartner fremover, sier kreatør Bård Rostrup Gabrielsen i Brunch Oslo. Her sammen med Kristian Fjellanger og Markus Ivan Johansson.

- Stolte
Brunch Oslo ble etablert i 2016 av kreatørene Simen Braathen og Markus Ivan Johansson. Siden oppstarten har de laget reklame for kunder som Stabburet, Grandiosa og Hold Norge Rent. I dag teller byrået fem ansatte.

- For oss som er et relativt lite byrå er det ekstra gøy å jobbe med stor politikk. Vi er veldig stolte av at SV har valgt oss som samarbeidspartner fremover, sier kreatør Bård Rostrup Gabrielsen i Brunch Oslo.

Brunch har allerede levert flere mindre kampanjer til SV, blant annet kampanjen «Min» i forbindelse med regjeringen sine endringer i abortloven, og kampanjen «Er det dette skattepenga mine går til?» 

I 2017 kåret Kampanjes valgkampjuyr partiet SV til det partiet som hadde gjennomført den beste valgkampen. 

Les også: Valgkampjuryens dom: - SV er valgkampvinner

 SV til topps: Årets valgkampvinner i 2017 var ifølge Kampanjes valgkampjury SV. Juryen mener partiet hadde vært tydelig i budskap og innhold på saker og Audun Lysbakken får ros for «å ha de aller best forståelige budskapene i denne valgkampen» Foto: Scanpix.