Schjærven har fått Parat på kundelisten og for første gang går arbeidstakerorganisasjonen på lufta med en større kampanje for å rekruttere flere medlemmer. Schjærven står for strategi, produksjon og spredning av innhold.

- Å få flere til å melde seg inn i Parat er en todelt oppgave: Vi skal først skape oppmerksomhet og vekke interesse for det å være organisert. Dernest øke kjennskap og kunnskap om Parat og de fordeler et medlemskap i Parat gir, sier Anne Cathrine Aasen, rådgiver og kundeansvarlig i Schjærven.

- For å lykkes med dette i én og samme kampanje har vi valgt en kreativ retning som både vekker oppmerksomhet og evner å fortelle de gode historiene om hva Parat kan hjelpe deg med. Fortellergrepet er hentet fra foto-novellen som genre, og historiene illustrerer aktuelle problemstillinger på arbeidsplassen. Enkelt, og litt morsomt, sier Ingrid Leren Wathne, kreativ leder i Schjærven.

Parat har 40.000 medlemmer med ansatte i de fleste yrker og bransjer. Leder for kommunikasjon i Parat, Trygve Bergsland, har stor tro på organisk vekst gjennom den planlagte kampanjen.

- Vi har gjennomført en god kreativ prosess i samarbeid med Schjærven og håper dette er starten på et langvarig samarbeid, sier Bergsland.

Kampanjen startet 20.mai og vil gå ut september.

Foto-novelle:

Schjærven har latt seg inspirere av foto-novellen under arbeidet med sin nye kampanje for Parat.