Try reklamebyrå har laget to nye reklamefilmer for Tine og osten Jarlsberg – her møter vi henholdsvis en mann og en kvinne som tåler mye for kjærligheten, men ikke at man kødder med Jarlsberg-osten. Filmene er basert på reklamekonseptet «Bare Jarlsberg er Jarlsberg».

- Jarlsberg er verdenskjent for sin gode smak, som har etablert mange Jarlsberg-elskere over hele verden. Jarlsberg smaker mer, ergo er det også noen som ikke liker den. Og liker du noe som ikke alle liker, må du stå for det. For er du en Jarlsberg-elsker, er du faktisk en av veldig mange! Og sammen står vi sterkt, sier konsulent Trond Sandø i Try.

Kreativt team hos Try har vært Ester Hjellum og Jørgen Bøhle Bakke.

Til filmene er det valgt å bruke Meat Loaf-sangen «I’d do anything for love (but I won’t do that)». På spørsmål om hva det kostet å kjøpe rettigheten til å bruke sangen i reklamefilmene, svarer Sandø; 

- Meat Loaf kostet ikke mer enn at det var fullt forsvarlig å si ja til en låt som gir filmen oppmerksomhet, relevans og lyst til å se igjen.

Produksjonsbyrå har vært Tangrystan med Trond Fausa Aurvåg som regissør og Beate Tangre og Gry Sætre som produsenter.

Kampanjen kommer også til å bli tatt ut i sosiale medier og andre, digitale flater. 

Se filmene her: