Henning Børve Figenschou går fra stillingen som kundedirektør i Foll Reklamebyrå, hvor han har vært i tre og et halvt år, og blir byråleder for hele Involve-gruppen. Det inkluderer blant annet reklame-, PR-,  og designbyrå. Totalt er det seks selskaper i det familie-eide konsernet. 

- Ja, jeg vil savne Foll. Det er en bedrift med utrolig dyktige og kompetente mennesker, og det er et fantastisk godt Retailbyrå. Samtidig er Involve et veldig spennende selskap med et større spenn av kunder innenfor en rekke fagdisipliner. Det synes jeg er veldig spennende, sier Figenschou til Kampanje. 

Han får nå ansvaret for 36 ansatte, og det blir første gang han trer inn i byrålederrollen. Fra før av har han lang farstid fra andre siden av bordet gjennom selskaper som Circkle K, Løvenskiold Handel og fra Vikings Redningstjeneste, hvor han blant annet var konserndirektør med ansvar for Norden. 

- Jeg har ikke reklamebakgrunnen, og er heller ikke den tradisjonelle konsulenten. Det blir spennende å ta over som byråleder for et selskap som opererer i så mange forskjellige fagdisipliner. I tillegg er de et familieeid selskap, og jeg kjenner familien godt og vet hvilket fokus de har på medarbeidere her. Det appellerer veldig til meg, sier Figenschou. 

Oppretter direktør-stilling
Han tar over som byråleder etter Øyvind Nedrelid, som selv rykker opp til den nyopprettede stillingen som administrerende direktør i Involve-gruppen. Han er glad for å komplementere laget med Figenschou.

- Når vi rekrutterer har vi alltid hovedfokus på personen og dens verdier i tillegg til det faglige vi søker. For å bygge en god kultur og arbeidsmiljø er det viktig at de passer godt inn i det eksisterende miljøet. I Henning har vi funnet en person som på ekte bryr seg om de han jobber sammen med, samtidig som han har en imponerende retail-bakgrunn og kompetanse. Jeg ser frem til å utvikle Involve sammen med Henning i tiden fremover. Vi har samme verdisyn og det er et veldig godt grunnlag.

Figenschou startet i stillingen 1. april, og han forteller at det første han begynte med var å sette seg inn i de forskjellige fagområdene. 

- Men jeg har også brukt mye tid på å treffe mange spennende eksisterende kunder, og mulige nye kunder. Jeg har vært mye rundt for å presentere Involve, sier han. 

I 2017 hadde Involve-byråene en samlet omsetning på 82 millioner kroner og et driftsresultat på rett i overkant av tre millioner kroner.