I fjor laget reklamebyrået Pol reklamefilm-suksessen «Grillkongen» for Coop Extra. Det sikret annonsøren både topplassering i YouTube-kåringen YouTube Ads Leaderboard og en sølvfisk. Nå satser Pol-teamet Snorre Martinsen og Maja Folgerø på å gjenta suksessen.

- Det var såpass mange grunner til å lage en oppfølger, at vi ikke kunne la være, forteller de to kreatørene.

Les også: Extra satte fyr på Youtube - går til topps i reklamekåring

Les også: Vraker Norges «best likte» reklamefilm - gir grillkonge Extra-sjanse

Kampanjen starter å gå på skjerm og andre kanaler i disse dager, og vil synes på tv, print, radio og i sosiale medier.

- Det er samme låt, samme skuespiller og samme twerking, selv om noen faktisk mener at årets film er enda morsommere. Fjorårets grillsjef har fått selskap av flere nye grillere, men ellers gjør vi ikke så store endringer på suksessoppskriften fra i fjor, sier markedssjef Kari Grothe Karlsen i Extra.

Filmene er produsert av Einar Film med Aksel Hennie på regi.

Se filmen her: