Sist uke skrev Kampanje om reklamefusjonen mellom Naug & Venner og Good Morning der de to reklamebyråene slår seg sammen til et nytt og større reklamebyrå med navnet Good Morning.

Les også: Naug får nye venner – slår seg sammen med Good Morning

Det nye selskapet kommer til å ha rundt 30 ansatte og en byråinntekt på 35-36 millioner kroner, og skal ut og jakte på en ny leder ettersom verken daglig leder i Good Morning, Eirik Fjellaksel, eller konstituert daglig leder i Naug & Venner, Cathrine Moksnes, skal ta over lederjobben.

- Vi vil ikke at et av byråene skal føle at det ene byrået overtar det andre. Vi vil lage en ny og felles kultur, og da kjente vi alle at det beste var å hente påfyll utenfra. Vi vil ha inn en dyktig leder som kan se det fantastiske potensialet som ligger i denne gjengen og det store spennet vi har av kompetanse, og kan sy dette sammen til en slagkraftig enhet. Vi tror ærlig talt ingen andre byråer kan levere hele spekteret, i samme selskap, i én etasje, sier styreleder Helge Onsum i Good Morning Naug.

Det som imidlertid er klart er at kreativ leder for de to sammenslåtte byråene, blir Martine Flatlie. Hun kommer fra en tilsvarende stilling i Naug & Venner.

- Jeg så ikke dette komme da jeg startet som kreativ leder i Naug for et år siden, men jeg er utrolig ydmyk og glad for at jeg får muligheten i det nye byrået. At jeg også får bli partner gir jo en følelse av at man får være med på ordentlig, sier Flatlie.

Fjellaksel, som har ledet Good Morning, mener Naug & Venner «har bygget et sterkt og bredt kreativt reklameprodukt de siste årene». Byrået har frem til i dag jobbet med kaffemerkene Evergood og Ali Kaffe, Sbanken, BMW, Coop, Trafikkforsikringsforeningen og Kirkens Nødhjelp.

- At jeg får tillit og støtte til å fortsette jobben som kreativ leder fra begge byråene og styreleder er selvsagt veldig hyggelig. Det hadde vært jug å si at jeg ikke synes det er stort, sier Martine Flatlie.

Hun sier videre at hun ser frem til «å bygge et sterkt, morsomt og agilt kreativt byrå» og at det allerede er hentet inn flere nye personer som Sabina Sahitovic Kleveland i en rådgiverstilling og at flere vil komme. 

- Jeg ser frem til å jobbe med kunder i forskjellige bransjer. Det er også spennende for meg personlig å jobbe tett med mange flinke mennesker i et kreativt byrå og være så tett på den kreative prosessen. Jeg tenker mine tidligere erfaringer kan bidra til å skape verdi for kundene våre, sier Kleveland.

Samtidig styrkes prosjektlederteamet ytterligere med prosjektleder Anita Engen Hjelset, som har lang og bred erfaring fra byråer som Ogilvy Maher, Together og Dinamo.