I år sender Norge ned unge team i alle sju kategoriene i Young Lions, som arrangeres under Cannes Lions festivalen.  Det er allerede kjent at et team fra tante Randi vil representere Norge i Young Lions Film.

Og det var et Gambit-team som vant plassen i Young Lions PR.

Nå er de to siste norske teamene klare; nemlig i kategoriene Marketers og Design. I Marketers-konkurransen er det Line Stenseth og Grete Noem fra Mills som skal representere Norge, mens det er Andrea Tjøsvoll og Mimmi Christensen fra Metric Design som representerer Norge i design-kategorien.

- Det er en stolthet at Norge atter en gang sender ned team i alle Young Lions-kategoriene, som et av de få landene som gjør dette. Det er spesielt inspirerende å se at bransjen satser så sterkt på de unge kreatørene, og innser viktigheten med Cannes – som er det nærmeste vi kommer et VM i kreativitet, sier Hege Bergsvenkerud Sørli fra CAPA - som er norsk representant for Cannes Lions.

I tillegg til de sju Young Lions-kategoriene er det én heldig student som har blitt plukket ut til Roger Hatchuel Academy (RHA), som er et læringsprogram i samarbeid med Google. I år ble dette Christina Forstønen Bruarøy fra Høyskolen Kristiania.

Her er alle årets Young Lions-deltakere:

Young Lions Media (arrangert av Mediebyråforeningen): 
Hanna Sandström og Aurora Bjerke fra MediaCom

Young Lions PR (Arrangert av Abelia):
Siv Martine Nyborg og Karen Brynildsen fra Gambit H+K

Young Lions Digital (arrangert av INMA):
Marcus Hassel og Torkel Skjolden fra Hausmann

Young Lions Marketers (arrangert av ANFO):
Line Stenseth og Grete Noem fra Mills

Young Lions Film (arrangert av CAPA):
Glenn Haugen og Zakarias Nadir fra Tante Randi

Young Lions Print (arranger av Amedia):
Martin Abbedissen Fauskanger og Mateus Porto Hopland fra Good Morning

Young Lions Design (arrangert av Grafill):
Andrea Tjøsvoll og Mimmi Christensen fra Metric Design