Nylig avsluttet PepsiCo Nordic en byråkonkurranse som SMFB gikk seirende ut av. I en melding heter det at Avtalen gjelder for alle nordiske land, og inkluderer content og sosiale medier for et titalls merkevarer som Pepsi Max, 7UP, Mountain Dew, Quaker Havrefras, Lay’s og Doritos.

Vi har mange kjente merkevarer i vår portefølje, men som i de fleste kategorier og segmenter krever det mer av oss for å skape og fortjene oppmerksomhet i et fragmentert medielandskap.

- Å samle alt vi gjør av digitale aktiviteter hos et byrå og dermed valget av SMFB kjennes veldig riktig og viktig akkurat nå, sier Lene Briseid, som er Head of Marketing SoBev and Snacks PepsiCo Nordic.

SMFB er selvsagt stolte over den nye kunden.

- Vi er superstolte og klare for denne spennende utfordringen. Alle nordmenn tenker nok først og fremst på Pepsi Max, men PepsiCo har mange andre merker, nærmest skjulte skatter for oss nordmenn som vi også gleder oss til å utvikle og gjøre berømte, sier konsulent Lars Istre i SMFB.

Samarbeidet inkluderer Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island, og er en kombinasjon av egne utarbeidede nordiske konsepter og videreutvikling av globale konsepter.