Nettbutikken Komplett.no har nylig valgt en rekke nye byråforbindelser. Og det var reklamebyrået Anorak som ble byråpartner på reklame. Nå har byrået laget sin første reklamefilm for Komplett.no.

Les også: Nettbutikk droppet mediebyrå i mange år - nå ombestemmer Komplett.no seg

I reklamefilmen, som er del av kampanjen «Middagen er klar», blir vi kastet inn i et western-univers der den ene hovedpersonen blir «tvunget ut» av spillet fordi det er middag. Hensikten er å vise noen av utfordringene som gamere møter på i hverdagen.

- Det er ikke bare-bare å forlate fotballbanen midt i kampen fordi det er middag. På samme måte er det ikke bare å trykke på pause når man er midt i et online-spill og kompisen din er avhengig av din hjelp for å overleve. Vi håper derfor disse filmene kan være med på å skape en mer forsonende tone der ute, sier kreativ leder Jens-Petter Aarhus i Anorak.

Brand & content marketing manager Trude Nilsen (til v) i Komplett.no og Brand Manager Ingvild Aslaksen Sande har jobbet med reklamebyrået Anorak med ny reklamefilm. Foto: Komplett

Vil være på lag med gameren
Brand & content marketing manager Trude Nilsen i Komplett.no ønsker ikke å kommentere hva det har kostet å lage filmen. Hun forteller at kampanjen består av flere filmer mot forskjellige målgrupper og at de kommer til å slippe flere filmer i løpet av kampanjeperioden.

Og hun proklamerer at Komplett på denne måten ønsker å vise at de er på lag med gameren.

- Ved å vise hvor dramatisk det kan føles å bli røsket vekk fra tv-en eller PC-skjermen, håper vi at foreldre og kjærester i større grad kan forstå og respektere spilletiden, og at gamerne føler at Komplett er på deres side, sier Nilsen.

- Hvordan skiller denne filmen seg fra Kompletts tidligere reklameuttrykk?

- Dette uttaket handler om gaming og det har vært viktig for oss å ha et uttrykk som kjernemålgruppen vår kjenner seg igjen i, samtidig som de voksne skal forstå gameren, sier Nilsen til Kampanje.

Produksjonsbyrå er Bacon med Jakob Marky på regi.

Se filmen her: