Reklamebyrået Ernö kan føye en ny kunde på listen, når strømselskapet Fortum har valgt dem som sitt norske byrå.

- For Fortum, med stort fokus på løsninger for en bærekraftig fremtid, er vi avhengig av samarbeidspartnere som bidrar til at vi får kommunisert dette på en tydelig og god måte. Det er jeg trygg på at Ernö vil være en sentral bidragsyter til og jeg ser frem til samarbeidet, sier Head of Brand and Communication, Pål Gravdahl, i Fortum Consumer Solutions i en melding.

Fortum er blant Nordens største strømleverandører etter oppkjøpet av norske Hafslund Strøm.

- Hva kommer Ernö til å gjøre for Fortum?

- De skal bygge en sterk nasjonal merkevare så det ligger jo i kortene at de skal være synlige og tydelige. Utover dette er ikke fordeling landet ennå, forteller byråleder Stian Giskeødegård til Kampanje.

Avtalen som Ernö og Fortum har inngått, er ikke tidsbegrenset, og er deremed et «løpende kundeforhold», bekrefter Giskeødegård.

Kreativt team hos Ernö med ansvar for kunden, vil være Sindre V. Foss og Ulrik S. Waagsether.