Teleoperatøren Talkmore er klare med nok en reklamefilm som skal lokke frem følelser hos seeren. Og denne gangen er temaet menn og kjærlighetssorg.

- Det er vel få temaer som er mer dekket innenfor bøker, film og musikk enn kjærlighetssorg, men påfallende mange av disse historiene handler om jenter. Det er vel nok å nevne «Bridget Jones». Vi hadde lyst til å gjøre en mannlig «take» og på den måten få frem noen nye sider, sier Karin Lund, som er AD i Try reklamebyrå.

Lund er makker med tekstforfatter Øystein Halvorsen, og de utgjør det kreative teamet for filmen. I filmen brukes et arrangement på Facebook som et viktig element i historien.  

- Med konseptet ønsker vi å gi stadig nye eksempler på at mobiltelefonen kan spille en positiv rolle i folks liv. Noen ganger er faktisk en liten invitasjon i sosiale medier alt som skal til. Og så ønsker vi selvfølgelig å få frem at «det koster så lite», bokstavelig talt, i mer taktiske versjoner etter hvert, sier markedsdirektør Christine Henriksen Aanestad i Talkmore.

Filmen er fortsettelse av konseptet «Det koster så lite, men kan bety så mye», og film nummer seks i rekken. Musikken som er benyttet i filmen er «Go your own way» med artisten Lissie. Produksjonsbyrå har vært Fantefilm med Marius Holst på regi. Try Opt har stått for uttak i sosiale medier.

Se filmen her: