Det ble The North Alliance-byrået Anorak som stakk av med Sølvfisken for januar – for filmen «Kjempehjelp» som byrået har laget for Kolonial.no.

Les også: Kolonial.no får «kjempehjelp» av Game of Thrones-stjerne

I juryens begrunnelse heter det:

«Årets første vinner er Anorak med filmen «Kjempehjelp» for Kolonial.no. Dette er en sprø idé som har stor underholdningsverdi og samtidig er veldig relevant for produktet. Dette er en film vi tror publikum har lagt merke til og har snakket om. Enten det er bra innsalg fra byrået, en modig kunde eller sannsynligvis en kombinasjon, så er resultatet en film som virkelig står ut i reklameblokken. En film som vil bli husket. At man i tillegg finner en rimelig stor aktør fra Games of Thrones, «The Mountain», gjør ikke oppmerksomheten mindre. Dette er en film som vi gjerne kan se flere ganger!»

Kreativt team på denne jobben har vært Hallvard Fjeldbraaten og Jens Petter Aarhus. Produksjonsselskap har vært Bacon Productions med Øyvind Holtmon på regi.

Dette er altså første Sølvfisk som den splitter nye Sølvfisk-juryen deler ut.

Les også: Dette er den nye sølvfiskjuryen

Se «Kjempehjelp» her: