I disse dager har Vipps lansert en ny tjeneste for en gruppe som oftest er tidlig ute med alt som er nytt; de unge. I dagens digitale tidsalder er det i mange sammenhenger barna som lærer de voksne om sosiale medier, emojier og annet. Men nå skal de unge få noe som de voksne har hatt tilgjengelig i fire år allerede.

- Det har endelig blitt tilgjengelig for de som er først ute med alt. Flaut ass. Det har jo vært litt kjipt å aldri være kul nok for barna sine, så det må føles godt å endelig kunne himle med øynene og le litt av at det plutselig er de som er treige, sier AD Jens Bjørklund i Anorak.

Produksjonsbyrå har vært Einarfilm/Willy Nikkers, og Thea Hvistendal har regissert filmene.

- Vi håper kampanjen trigger litt selvironi hos foreldrene som har øvd seg på Fortnite-danser hjemme på kjøkkenet og at de hjelper barna sine med å installere Vipps, til glede for begge parter, sier Kine Bergseth i Vipps.

Kreativt team hos Anorak har vært AD Jens Bjørklund og tekstforfatter Kasper Amundsen Tuvnes.

Se filmen her: