Klesmerket Tufte, som ble grunnlagt av olympisk mester Olaf Tufte i 2012, har valgt New Work som sitt nye reklamebyrå.

- Det er veldig spennende å få jobbe med en merkevare som har bærekraft og kvalitet så høyt på sin agenda. Tufte skal satse stort i tiden som kommer, og vi gleder oss til denne reisen! Vi har allerede flere prosjekt i gang, og jobber med planlegging av et spennende 2020, sier Christian Raae, rådgiver og byråleder i New Work.

Tufte Wear har spesialisert seg på undertøy av bambus, og omsatte for 40,2 millioner kroner i 2017. Nå øker de reklametrykket. 

- Vi gleder oss til å samarbeide med New Work. Vi ønsker å jobbe tett med våre samarbeidspartnere, som kjenner oss godt og som vet viktigheten av å få frem vårt fokus på komfort og bærekraft i alt vi produserer. Vi utvider sortimentet vårt stadig og skal øke markedsføring av Tufte generelt fremover. Dette vil vi lykkes med sammen med New Work, sier Tove Johannsen, Head Of Marketing i Tufte.

Olaf Tufte eier 49 prosent av selskapet, mens resten eies av daglig leder Per Øyvind Jacobsen.