Lørdag gikk Rema 1000 til topps i Gullfisken for første gang på 14 år med filmen «Smarthus». Nå smir de mens jernet er varmt og slipper nye filmer fra samme univers. Det er fortsatt Try Reklamebyrå som står bak.

- Vi hadde i utgangspunktet tenkt at dette skulle være en «engangsgreie», men da vi så hvordan dette tok av, ble fristelsen rett og slett for stor, sier det kreative teamet i Try, Karin Lund og Øystein Halvorsen.

Les også: Try-team håver inn sin femte Gullfisk: - Har tatt Rema 1000 til et nytt nivå

- Imponert over Try
Den første filmen skulle bygge opp under Rema 1000-konseptet «Middag til under hundrelappen». Nå er det frukt og grønt som er i fokus.

- Vi fortsetter jobben med å knytte profil og det taktiske tettere sammen. Frukt og grønt er et av satsingsområdene våre og vi er imponert over hvordan Try klarer å underholde samtidig som de får frem produktbevisene våre på en tydelig måte, sier markedsdirektør i Rema 1000, Per Åge Dahl.

Saken fortsetter etter filmen.

- Heldagsjobb med rettigheter
Jennifer Lopez og «On the floor» er denne gangen byttet ut med Dr. Hook, Bryan Adams og The Connells.

- Det har nesten vært en heldagsjobb bare å få avklart alle rettighetene, men musikken var helt avgjørende for kampanjen, sier Lund og Halvorsen.

Kampanjen består av en rekke filmer som skal rulle i ulike kanaler.

- Det er slutt på den tiden hvor man laget én stor reklamefilm og lot det stå til. Nå lager vi «reklameunivers» med en haug av ulike uttak, digitale og analoge, korte og lange formater om hverandre, sier konsulent i Try, Lars Mitlid.