Etter at Nord DDB gikk seirende ut av den store byråkonkurransen til Ice på tampen av fjoråret, er nå byrået og deres nye kunde klar til å gå på lufta med et helt nytt kommunikasjonskonsept og to nye filmer.

Det nye kommunikasjonskonseptet heter «Heldigvis er vi forskjellige» og bygger på selve DNA’et til teleselskapet.

- De skal gjøre alt på kundenes premisser, og for at det virkelig skal være troverdig må erkjennelsen av at enhver kunde er forskjellig ligge til grunn. Samtidig er det et konsept som forteller at Ice gjør ting på en annen måte enn konkurrentene sine, men også evner å ta en større samfunnsmessig rolle med tiden, sier kreatørene Joachim Bjørndahl, Fredrik Omre, Torstein Søreide Skogedal og Thomas Larsen Eltvik.

Som en del av lanseringen av det nye konseptet, kommer også nyheten om at Ice tar opp kampen med Telia og Chili Mobil med datapakker som gir tilnærmet full frihet.

Les også: Markedskrig i telekom - Ice ypper til kamp mot Telia

Markedsdirektør i Ice, Kyrre Bekkelund, sier han «er godt fornøyd med både sin nye forretningspartner og det nye reklamemateriellet».

- Vi føler oss trygge på at vi med denne kommunikasjonsplattformen kan fremstå enda mer relevante for flere og flere Ice-kunder i månedene som kommer – heldigvis, sier han.

Produksjonsselskapet bak jobben har vært Bacon OSL med Andreas Riiser og Emilie Beck på regi.

I tillegg til de nevnte kreatørene har Thomas Olsson vært rådgiver sammen Aleksander Hetland og byråleder Eddie D’Sa. Prosjektleder har vært Lena Engh, grafiske designere har vært Kaja Isnes og Magnus Snickars, mens Morten Vikanes og Arnar Halldorsson står bak motion.

Ansvarlige hos kunde har vært markedsdirektør Kyrre Bekkelund og markedssjef Tonje Opdal Vangsnes.

Les også: Samling i bunn for Nord DDB - valset over rivaler i kundekamp

Du kan se de to nye filmene «Dad» og «Daughter» her.