Nå er det også klart hvem som skal representere Norge under Young Lions Media i år. Mediebyråforeningen kan avsløre at det er Mediacom-duoen Hanna Sandström og Aurora Bjerke Nilsen som ble vinnerteamet.

Det betyr at billetten til Cannes Lions 2019 er sikret, og at de to skal konkurrere med rundt 30 unge team fra hele verden i den årlige Young Lions konkurransen. Her skal de løse en mediestrategi-problemstilling på den beste måten i løpet av 48 timer.

Hanna Sandström jobber som innsiktsrådgiver, mens Aurora Bjerke Nilsen jobber som Audio Visual Executive i Mediacom.

- Strålende seier
Oppgaven som alle de norske teamene måtte bryne seg på, var å løse en mediestrategi-problemstilling fra Kirkens SOS.

-Strålende seier til duoen fra Mediacom og imponerende nivå i konkurransen. Vinner-teamet viste en stor grad av forståelse for oppgaven og briefen - og hadde ved hjelp av sin innsikt løst det på en kreativ og spennende måte. En verdig vinner, sier daglig leder Merete Mandt Larsen i Mediebyråforeningen.

Kommunikasjonsansvarlig Lisbeth Meidell i Kirkens SOS Norge var meget fornøyd med løsningene fra de unge mediebyrå-teamene.

-YML-konkurrentenes bidrag gir oss inspirasjon og en rekke nyttige ideer til hvordan vi kan rekruttere flere frivillige, og dermed besvare enda flere samtaler i Kirkens SOS. Vi vil gjerne takke dem alle for engasjementet og innsatsen, og ønsker vinnerne lykke til i Cannes, sier Meidell.

Totalt deltok 11 team i konkurransen om å bli Norges representant i Young Lions Media.