McCann var sentral i lanseringen av Kamille i 2005, som kvinnebladets reklamebyrå. Mange husker kanskje fortsatt reklamefilmene med Lene Kongsvik Johansen og Linn Skåber som to vestkantfruer som avfeide nylanseringen som «yesterday's news».

14 år senere, er det lite som tyder på at fruene fikk rett. I 2017 gikk Kamille forbi Tara som landets største kvinneblad med et opplag på 38.149 per utgave. Tallene for 2018 kommer i mars.

Nå er McCann igjen valgt ut som bladets reklamebyrå, etter at de slo ut fire andre byråer i finalen. 

- McCann vant fordi de hadde gode ideer som var satt i en helhetlig kundereisetankegang. I tillegg forsto de hvordan man jobber i grensesnittet mellom det redaksjonelle innholdet og hvordan man kan kjøre helhetlige kampanjer rundt dette. Det nye kommunikasjonskonseptet til Kamille skal omfavne og løfte frem andre og nye deler av Kamille universet. Vi skal fortsette å treffe målgruppen og være relevant gjennom ulike plattformer som print, eventer og digitale flater for å nevne noe, sier Lene Eriksrød i Kamille.

McCann kommer ikke til å hente frem reklamekonseptet fra 2005. Nå skal Kamille nemlig fortelle leserne at du er «God nok som du er».

- Nå gleder vi oss til veien videre, og skal lage kreative og effektive løsninger på innholds- og reklamesiden, som styrker Kamille ytterligere, sier Alexander Blomquist, rådgiver i McCann.