Eiendomsselskapet Oslo S Utvikling (OSU) er blant de større utviklerne i Bjørvika og boligutvikleren jobber med å gjøre Bjørvika til å bli Norges mest attraktive nærings- og boligområde.

Nå har de valgt Hausmann som partner på både design og kommunikasjon og gir dermed den nye Hausmann-sjefen noe ligner en drømmestart.

- En mer gledelig start på et arbeidsforhold skal man se lenge etter, sier den ferske byrålederen Vetle Gjevestad Agledahl.

Han sier det er «et hardt arbeid som hans nye kollegaer har lagt ned i pitsjer gjennom det siste halvåret som nå gir resultater».

- Dette er selvsagt veldig hyggelig som nyansatt leder, og jeg ser frem til samarbeidet med OSU. Det bygger et godt grunnlag for Hausmann i 2019, sier Agledahl.

Les også: Hausmann får ny sjef  - henter Vetle Gjevestad Agledahl fra Nord DDB 

Skal jobbe med reklame og design
OSU har tidligere kjøpt tjenester av byråer som Anti, men gjennomførte en ny byråkonkurranse på nyåret. Pitsjen omfattet både kommunikasjons- og designtjenester.

- Det var en tøff konkurranse, men Hausmann trakk til slutt det lengste strået, sier Vibeke Ahlsand, direktør marked og merkevare i OSU.

OSU står blant annet bak utviklingen av Barcode og en rekke, andre større prosjekter i området.

- Hausmanns kombinasjon av kloke ideer og godt håndverk passer godt med hvordan vi jobber med våre prosjekter. Vi ble også inspirert av teamet hos Hausmann – de er ambisiøse og kompetente, og viser stort engasjement og passion for faget og prosjektene våre i Bjørvika, sier Ahlsand.

- En drømmekunde
Hos Hausmann er naturlig gleden over å bli valgt stor over å få det rådgiver Terje Banken kaller en «en drømmekunde».

- OSU er ambisiøse og profesjonelle til fingerspissene, og oppgavene vi skal bidra til å løse er sammensatte og spennende. Vi får innsyn i og blir involvert i alle relevante prosesser, og er en fullverdig partner på lik linje med arkitekter, entreprenører og andre fagmiljøer, sier Banken som nylig trådte til side for å gi plass til Agledahl som ny byråleder.  

Det kreative teamet i Hausmann, Marcus Hassel og Torkel Skjolden, er godt i gang med arbeidet. De har allerede gjennomført en navneprosess for et av de nye byggene som snart legges ut for salg.

- Det var en veldig spennende pitsj å jobbe med og vi elsker utfordringen. OSU tenker nytt, utvikler unike prosjekter med mange smarte løsninger som vi gleder oss til å kommunisere ut. Også skal jo bygg stå i hundrevis av år og da er det ekstra gøy å få være med på reisen, sier Hassel og Skjolden.

Bygger seg opp:

Her ser du Hausmann-gjengen sammen med sin nye kunde OSU. Fra venstre Terje Banken (Hausmann), Kristine Gulheim (Hausmann), Torkel Skjolden (Hausmann), Caroline Klein Nilsen (OSU), Marcus Hassel (Hausmann), Vetle Gjevestad Agledahl (Hausmann), Hege Kathrine Johannessen (Hausmann) og Vibeke Ahlsand (OSU).