Etter en nasjonal konkurranse har Tante Randi-teamet Glenn Haugen og Zakarias Nadir vunnet en plass i årets Young Lions Film under Cannes Lions-festivalen.

- Forventningene til Cannes Lions er skyhøye. Vi tror det blir veldig lærerikt og at vi får noen nye venner fra andre steder i verden. Men mest av alt forventer vi at det blir en grisehard konkurranse, sier Glenn Haugen og Zakarias Nadir

De to innrømmer at de ser frem mot oppgaven med skrekkblandet fryd.

- Vi har jo sett på vinnerne fra tidligere år og vet at dette ikke er noe barnehageopplegg, så vi gleder oss til å møte folk som er skikkelig gode! Også gleder vi oss til en anledning til å bruke Hawaiiskjortene vi kjøpte der i fjor sier de to.

Årets brief ble levert av Unicef hvor åtte team skulle lage en film som engasjerte og satte lys på «World Childrens Day» 20. november.

- Oppgaven i Cannes blir å lage en kreativ film på 48 timer for en veldedig organisasjon. De skal konkurrere mot unge innovatører fra hele verden, hvor den mest oppsiktsvekkende filmen blir kåret som vinner. I fjor vant Norge sølv i samme kategori, og jeg tror vi har gode sjanser til å gjøre det samme i år, hvis det ikke blir gull selvfølgelig, sier Gareth Williams fra Capa i en melding.

Cannes Lions arrangeres i år 17-21. juni. 

Her kan du se filmen som sikret Glenn Haugen og Zakarias Nadir Young Lions-deltakelsen: