Bank2 går i disse dager på lufta med en helt ny kampanje signer Heisholdt Inc. De har jobbet sammen siden høsten 2016, da reklamebyrået utviklet konseptet «Vi kan hjelpe».

- Årsakene til at du havner i en økonomisk fortvilet situasjon, kan være mange. Samlivsbrudd, sykdom eller forretninger som har gått galt, er gjengangere hos oss. Selv om folk har betalingsanmerkninger og det har gått alt for langt, så kan vi hjelpe dersom kunden har sikkerhet i egen bolig, og ikke minst vilje til å ordne opp, sier Petter Bjørnstad, salgs- og markedssjef i Bank2.

I den nye kampanjen er det det «det økonomiske monsteret» som Bank2 kan hjelpe med å temme.

- Det nye kreative uttrykket er en dramatisering av målgruppens tilværelse, der man føler seg jaget av det økonomiske monsteret. Det er en fortvilet tilværelse som man kan glemme, eller dytte under teppet, men som alltid kommer snikende og aldri forsvinner. Det er viktig for oss å vise at vi forstår hvordan målgruppen vår har det, på en respektfull og menneskelig måte, og samtidig stå ut i reklamestøyen med et klokkeklart og tydelig budskap, sier Erik Heisholt, kreativ leder og grunder i Heisholt Inc.

Kampanjen startet på tv, digitale og sosiale kanaler mandag.