Kolonial.no byr bokstavelig talt på kjempehjelp i sin nye reklamekampanje, i hvert fall så nær kjempehjelp det er mulig å komme. De har nemlig fått med seg The Mountain fra «Game of Thrones», mindre kjent som sitt fødenavn Hafþór Júlíus Björnsson, som hjelper til med mer enn bare handleposene.

- Dette er en idé som Anorak presenterte til meg for lenge siden, men som var så sprø at jeg aldri helt klarte å glemme den, sier markedsdirektør i Kolonial.no, Mats André Kristiansen til Kampanje.

Sammen med markedssjef Mari Hoftun valgte de i år å hente frem ideen fra skuffen.

- Vinteren er her. Det er glatt, surt, og ekstra kjipt å måtte drasse med seg tunge poser gjennom mørket. Derfor tok vi en telefon til The Mountain og lurte på om han ikke hadde litt tid mellom opptakene til neste sesong av «Game of Thrones» som kommer i april», sier hun.

Nett-tv-filmen har allerede blitt sett av over én million mennesker og delt over 5000 ganger på under 24 timer. Se den her (saken fortsetter):

I kveld er det premiere på en egen tv-film basert på samme idé.

- Det er gøy med kunder som kjøper store ideer, sier det kreative teamet bak kampanjen, Jens Petter Aarhus og Hallvard Fjeldbraaten i Anorak.

De har utviklet reklamekampanjen i samarbeid med sine søsterbyråer &Co og North Kingdom i The North Alliance, Red Media og Kolonial.no. Bacon Production har produsert filmene med Øyvind Holtmon på regi.