I september lanserte TV 2 Sumo en ny reklamekampanje med slagordet «Strøm deg bort». Nå ruller kampanjen videre med en jule-vri. Det er fortsatt reklamebyrået Anorak som står bak. Filmene er produsert av Bacon med Øyvind Holtmon på regi. 

- Nå har vi sluppet en julefilm og på nyåret kommer tre nye filmer i samme konsept. Det er gøy å gjøre en alternativ vri på julefilmene vi ser hvert år. Dette skal være korte og morsomme filmer, sier TV 2 Sumo-sjef Christian Birkeland.

Les mer: TV 2 Sumo øker brukertallene - klar med ny kampanje og nytt slagord

Han kunne nylig feire over 400.000 betalende kunder. Fredag slapp TV 2 også nyheten om de legger til 400 timer serier og dokumentarer fra den amerikanske innholdsleverandøren Vice.

- Vi er veldig fornøyde med å lansere Vices prisvinnende innhold i Norge. Dette er tøft, ekte og provoserende innhold, et godt supplement til det brede sportstilbudet vi allerede tilbyr til den unge mannlige målgruppen. Vi vet også at dette er serier som engasjerer bredt, sier Birkeland.

I reklamefilmen som rulles ut nå er fokuset imidlertid på mer familievennlig innhold. Se den her: